Beide ploegen hadden een heel andere ploegopstelling dan in de eerste wedstrijd van de competitie. SKS wilde er alles aan doen om niet dezelfde afstraffing (0-7) te krijgen dan op die dag. Het was ook in die wedstrijd dat Yves De Lat zijn zware kwetsuur opliep en voor de rest van het seizoen out is.

De eerste minuten waren voor de thuisploeg,  maar de bezoekers kwamen met hun eerste schot op doel op voorsprong.  Bjorn Voeten maakte er met een knap schot 0-1 van. SKS kreeg enkele mooie kansen  maar vergat af te maken. En zoals de voetbalwet dicteert, als je de kansen niet afmaakt krijg je het deksel op de neus. Het was opnieuw Bjorn Voeten die op het halfuur de score verdubbelde. Was de thuisdoelman verblindt door de zon of was het slecht verdedigen? De bordjes wezen toch 0-2 aan.

Drie minuten later werd het zelfs 0-3 via Leemans, die op snelheid alleen voor doel kwam en het knap afmaakte. SKS maakte nog wel een vuist en op slag van rust maakte Baeten de 1-3.

De thuisploeg begon sterk aan de tweede helft en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Het mocht niet baten. Meerle was zeer efficiënt en het was Bjorn Voeten die zijn hattrick voltooide.1-4 op de 76e minuut.

Tjen Sukmuang maakte er op de 83’ 2-4 van maar drie minuten later maakte invaller Aerts er 2-5 van. Een verdiende zege van de bezoekers,  al is de uitslag wat overdreven.

Eén minuut voor tijd kreeg Lauran Van Loy een rode kaart voor een “opmerking” aan de scheidsrechter. Zeer twijfelachtige rode kaart.   Verslag Marcel Lauwers.